BATMAN / MERKEZ - AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU

AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
KÜLTÜR MAH. 2632 SK. AHMET YESEVİ İMAMHATİP ORTA OKULU BLOK NO 5/1 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Vizyonumuz; Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, disiplinli çalışan, bir yükseköğretim programına hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, nitelikli, çağdaş, demokratik ve aynı zamanda gelenek göreneklerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda, beden ve ruh sağlığı açısından hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, insan haklarına saygılı, üretici, girişimci, eleştiri ve değişime açık, vatan ve millet sevgisiyle dolu dini bütün bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
GENÇ SADA KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ MİNİK KIZLAR BOCCE İL BİRİBCİLİĞİ, BOCCE MİNİK KIZLAR İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ, GÜREŞ BÖLGE ŞAMPİYONASI 1.LİĞİ
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Ulaşım
Okulumuz merkezi konumda olduğundan bir çok minibüs ve otobüs servisi üzerindedir.
Okulumuza servisle gelen öğrenci bulunmamaktadır.
Kültür Mh. 2632 Sk. No: 5 Batman
Okulumuz merkezdedir.
12 DERSLİK
Mezun olan 8. sınıflarımızın yüzde 92'si bir üst öğrenim kurumuna yerleşmiştir.
BOCCE ATLETİZM
TÜBİTAK